Vakantiehuis huren op Curacao

Bij Villa Paulina

De vakantiehuizen zijn van alle luxe voorzien

Als u op zoekt bent naar een bijzondere vakantieverblijf op Curacao, dan bent u bij Villa Paulina aan het goede adres

Wij verhuren niet zomaar vakantiehuisjes op Curacao, maar accommodaties waarin u zich direct thuis voelt. In uw vakantiehuis moet het u aan niets ontbreken. Wij hebben met veel zorg en passie onze vakantiehuizen op Curacao samengesteld. Aangezien het zonnetje altijd schijnt, hebben de huizen op Curacao vaak een veranda aan de voor- en achterkant.

  • een grote luxe zitkamer
  • moderne open keuken
  • bijkeuken
  • 4 ruime slaapkamers
  • 2 luxe badkamers
  • privé zwembad

Uw vakantiehuis van Villa Paulina op Curacao is zeer compleet en comfortabel ingericht. Uiteraard heeft u de beschikking over gratis internet.

Niet alle vakantiehuisjes op Curacao hebben het fantastische uitzicht dat u bij Villa Paulina wel heeft. U kijkt uit over de indrukwekkende natuur en ziet vanaf uw vakantiehuis ook de blauwe oceaan. Wat is Curacao toch een fantastisch eiland! Vriendelijke bevolking, prachtige natuur en het hele jaar door een stralende zon.

Genoeg activiteiten voor het hele gezin! Of u nu houdt van watersporten of van lekker luieren. Op Curacao is vakantieplezier gegarandeerd.

Bekijk de mooie foto’s op onze website en reserveer uw vakantiehuis. Heeft u nog vragen dan kunt u ons ook telefonisch of via de e-mail bereiken. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie op het tropische eiland Curacao te bezorgen!