Bekendste stranden van Curacao

Villa Paulina - strand lion dive curacao
Villa Paulina - lion dive curacao
Villa Paulina - lion dive beach curacao
Villa Paulina - grote knip curacao
Villa Paulina - aan het strand lion dive curacao

Vanuit Villa Paulina kunt u meerdere stranden bezoeken. Curacao staat bekend om haar prachtige hagelwitte zandstranden met tropische palmbomen en romantische, rotsachtige baaien met kristalhelder blauwgroen water. Ontdek de mooiste plekjes van het eiland vanuit uw vakantievilla van Villa Paulina en geniet van de pure schoonheid van Curacao.

Sea Aquarium Beach

Het uitgerekte Sea Aquarium Beach vlakbij Bon Bini Seaside Resort is erg populair en wordt veel bezocht. Op deze foto ziet u Mambo Beach op de voorgrond en Bon Bini Seaside Resort op de achtergrond. Het strand is kindvriendelijk en heeft allerlei voorzieningen in de omgeving zodat u zorgeloos kunt genieten van de Caribische sfeer.

Mambo Beach

Mambo Beach zorgt de hele dag (en nacht) door voor een Caribische sfeer. Heerlijk lunchen of dineren, genieten van tropische cocktails of dansen tijdens de thematische avonden. Bovendien zijn er bij Mambo Beach regelmatig unieke optredens van bekende Nederlandse artiesten. Meer over Mambo Beach

Playa Kenepa

Het Grote Knipstrand is een adembenemend 'bounty'-strand. Urenlang dobberen in het aanlokkelijke zeewater en wegdromen onder de Caribische zon maakt uw bezoek aan Playa Kenepa onvergetelijk.

Playa Barbara

Op Playa Barbara aan de oostkant van het eiland kunt u genieten van prachtige jachten en zeilboten. Een rustig strand met een gezellige sfeer en veel activiteiten in de omgeving. Ook zijn er een aantal kleinere stranden in de buurt met aantrekkelijke snorkel- en duikplaatsen.

Aan de zuidkant van het eiland vindt u nog veel meer rustige, tropische stranden met veel of weinig voorzieningen die uw vakantie compleet maken. Boek nu online bij Villa Paulina en ga erop uit en ontdek de mooiste plekjes van Curaçao.