Activiteiten die u vanuit Villa Paulina kunt gaan ondernemen

Villa Paulina - Dolphin academy
Villa Paulina - Flamingos Curacao
Villa Paulina - dolphin-academy-3
Villa Paulina - Curacao duiken
Villa Paulina - Curacao duikers

Ook voor kinderen die meegaan op vakantie is Curacao een paradijs. Curacao biedt ontzettend veel leuke uitstapjes en activiteiten voor het hele gezin. Op zoek naar tropische vissen, snorkelen en duiken, zwemmen met dolfijnen of met het hele gezin paardrijden. Ontdek vanuit de vakantievilla's van Villa Paulina de mogelijkheden van het eiland en beleef een heerlijke gezinsvakantie.

Curacao Sea Aquarium

Het grote zeedierenpark Sea Aquarium is een aanrader voor de hele familie. Er wordt dagelijks een dolfijnenshow gepresenteerd, u kunt er de prachtigste zeedieren van dichtbij bekijken, roggen aaien en zeeleeuwen voeren. Op de Dolphin Academy kunnen kinderen met dolfijnen zwemmen of assistent dolfijntrainer worden. Boek nu een vakantiehuis bij Villa Paulina en bezoek Sea Aquarium Curacao en u krijgt de ervaring die u nooit meer zult vergeten.

Tevens wordt er een uniek en effectief therapieprogramma met dolfijnen verzorgd door gekwalificeerde therapeuten. Voor meer informatie kunt u terecht bij CDTC.

Zeeschildpadden & felgekleurde flamingo's

Curaçao staat bekend om haar felgekleurde flamingo's. Op verschillende plekken op het eiland komen hele kolonies samen en kunt u deze geweldige dieren in hun natuurlijke leefomgeving bewonderen. Ook leeft op Curacao het zeldzame Witstaart Hert, vindt u er prachtige tropische vogels, leguanen, ongevaarlijke slangen en vleermuizen. In de wateren rond Curacao leven vier verschillende soorten zeeschildpadden. De eerste drie kunt u vinden op een aantal kleine, smalle stranden in het Shete Boka gebied.

Vogelspotten

Curacao is uitzonderlijk mooi voor vogelspotters. De vele soorten kolibries, banaquitta's, wielewalen, sterns, blauwe reigers, spotvogels en zilverreigers komen voor op het eiland. Aan de kust kunt u als vogelliefhebber de Caribische flamingo bekijken. Een gids vertelt u graag over alle voorkomende soorten vogels op Curacao.

Struisvogelfarm

Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt: er zijn struisvogels op Curacao. Op de struisvogelfarm vlakbij de kruidentuin kunt u meer dan 800 struisvogels van dichtbij bekijken. Een bezoek aan de struisvogelfarm is prima te combineren met een tal van andere activiteiten. Vraag ons gerust naar informatie.

Andere activiteiten

Op de vele kindvriendelijke stranden van Curacao kunnen kinderen naar hartenlust spelen, zwemmen, snorkelen en duiken. Ze raken niet uitgekeken op de tropische vissen en dobberen gegarandeerd urenlang in het kristalheldere zeewater. Ook zijn er voldoende eetgelegenheden (onder meer McDonalds), maneges en er is een struisvogelboerderij. Ook worden er veel straatfeesten georganiseerd, waaronder het kindercarnaval in januari. 

Vakantievilla Villa Paulina op Curacao is de perfecte tropische bestemming voor het hele gezin.